jueves, 2 de mayo de 2013

Tallers intracicle.


Els dijous després de fer l’assemblea d’arribada tot el cicle d’infantil del CEIP Sant Carles fa tallers. En concret són set tallers, on cadascuna de les tutores d’infantil (una de 4t, dos de 5è i dos de 6è), més l’especialista de música i la d’anglès es responsabilitza d’un d’ells.

L’activitat consisteix en repartir els boixos de cada classe en grupets d’entre tres i quatre infants per a assignar-los un taller determinat, de manera que cap nen no vagi tot sol a l’activitat i pugui anar, almenys, amb un o dos companys de la seva classe. Per aconseguir aquesta distribució una de les mestres s’encarrega de fer els grups abans del inici de cada trimestre i després el dia que toca el taller cada tutora posa el número, amb gomets a la solapa de la camiseta, corresponent al taller que li toca a cada nen, de tal manera que els nens no repeteixin activitat.

Els tallers que hi ha són: el de música, anglès, cuina, art, conta contes, interactiu i experiments. A cada trimestre l’activitat que es fa a cada taller és diferent, és a dir, si al segon trimestre, al taller de cuina, es feien seriacions en forma de pinxet amb aliments, al tercer trimestre es fa una altra cosa, que en aquest cas és crear animals de la primavera, després de sentir un conte envers aquesta estació, amb pasta de sucre.

Com que és complicat explicar en poc espai tot el que es pot fer en aquests tallers i quines són les competències que es treballen, doncs és un moment molt adient per veure com ajuden els petits als grans, entre altres coses, vos deixaré aquí un recull de fotografies que vos donaran una petita idea del que es pot arribar a fer a cada taller.


No hay comentarios:

Publicar un comentario